Marlin, another File Browser for Gnome

We have Gnome and Unity for Desktop Browser, for file browser the Gnome default is Nautilus. But if you want to try a sleek and fast GTK3 file manager then Marlin is the answer.  According to Wikipedia, marlin fish are incredibly fast swimmers, reaching speeds of about 110 kilometres per hour (68 mph). So I believe the developer are focusing on Marlin file browser’s speed and simplicity.

Among the main features:

  • tab support
  • Nautilus-like location bar
  • three file view modes: Icon View, List View and Column View
  • networking support (SSH, FTP, Windows share, HTTP and HTTPS)
  • customizable toolbar, including toolbar icon size
  • single click/double click to open file
  • show hidden files
  • zoom in/out (more…)

15 Reflexology Healing Techniques

I got to admit that I am no expert in these Reflexology, but I found this e-book that quite interesting on how to relax your body using simple techniques.written by Dr Ezanee C Mansor. He is a motivator and reflexologist. He also give motivational talks to government servant in Putrajaya Malaysia. He said that this tecnique can relax our muscle since we spend a lot of time watching computer and reading for long hours.

Foot_Chart1_small

(more…)

Kamen Rider Kabuto

Image via Wikipedia

Ingat lagi tak pada Ksatria Baja Hitam…Tendangan Padu Maut….Tumbukan Padu Maut…ha ingat dah. Zaman aku kecik dulu hero nih dengan space cop gaban ada lah my favorite heroes. Aku duduk  Kem Majidee Johor masa tuh, so cerita ni biasanya petang Khamis. Aku petang kena pergi sekolah agama jauh tuh dah lah jalan kaki. Sekolah agama kat luar kem. So, asal hari khamis jerk lambat datang kelas..Kalau ustaz tanya saya duduk jauh ustaz heheh(hari lain ustaz tak tanya).Mana leh miss tengok Belalang tempur dengan Superbike dia tuh. Nama dia Ksatria Baja Hitam sebab ditranslate oleh Indonesia, tu lah pasal. Sebenarnya Kamen Rider Black, tajuk asalnya. Tapi ni cerita masa darjah dua.

Latest, punya Kamen rider Kabuto. huyoo smart oo. Tak caya korang klik tgk preview dia..Gempak Gila…

Style lawan pun smart, ala-ala Silat Cekak Hanafi, tegak jerk tapi pantas.

Hero kali ini, lebih macho and cool. .Kalau saper nak dvd dia pm aku, bg lah ongkos sket.aku pos kan , episod 1-19.

Takyah cakap banyak korang layan lah…

source from Wikipedia – ni kalau nak tahu secara mendalam

official website -bahasa jepun plak

Page 1 of 11