Malaysia is under attack!

 

I woke up at 3:40 am just to see update on Ops Malaysia. Its look like, not only Anonymous hacker that trying to attack Malaysian Government but we have our own Malaysian hackers that called themselves Dragonforce that deface several Government site. This is unbelievable. We are under attack and this culprit joined the enemy.

Seriously we have enemy in our own country. I hope the Royal Malaysian Police  will catch these Malaysian Hackers. Even the Royal Malaysian Police is under DoS attacked. The worst site hit should be sabahtourism.com, even without the gov.my, their site was hacked and leaked. Means almost all user database like username, password were displayed publicly. This is unacceptable! (more…)

Merdeka ! Merdeka ! Merdeka !

Image via Wikipedia

Apakah maksud merdeka kepada anda? There are a lot definition, that we can find. But what really does it means to you. Freedom,Peace, Independence. My six years nephew understand it by waving our Malaysian flag is merdeka. How about us ?

I have the time to watch several movies Bukit Kepong,Lieutenant Adnan, Sergeant Hassan and Paloh during Merdeka celebration. It’s really hard to live at that time. We even need  British soldier to protect us. The inferiority has weaken the Malay people to unite and gain independence. The war against Japanese and Communist has has take a lot of live of our brave soldier , police and people

Has it been 50 years now that we gain independence ? The new generation now should be really thankful and grateful.   I would like to take this opportunity to thanks every single person that has been contributed for Malaysia’s Independence. Now, its our responsibility to maintain the stability, contribute rapid development of our nation and live in harmony. Don’t ask what the country can contribute for you, but what can you contribute for your country

I

Sepetang bersama En Betul dan En Sukun

Semalam aku lepak dengan kawan lama aku, Dood aka Mr Right dan En Sukun. Perbincangan di restoran melayu tersebut berkisar dari bolasepak Malaysia yang baru melangkah ke final Pestabola Merdeka hinggalah kepada blog.Dari sebatang rokok ke sebatang rokok ada lah dekat dua jam lepak. Minum air segelas jerk sampai kena perli dengan taukeh restoran masa nak bayar hehehe

Tangan tu penting

Mr Right yang menyaksikan perlawanan antara Malaysia dan Singapura cukup bangga menceritakan kejayaan dan pencapaian Malaysia. Namun kejayaan Malaysia dan keghairaannya tidak dapat dikongsi bersama dengan pembaca-pembaca blognya akibat luka lama di Piala Asia.Janjinya untuk tidak lagi mengulas tentang bola sepak Malaysia kini memakan diri . Pada aku, pasukan Malaysia sukar untuk disandarkan harapan. Apabila sokongan padu diberikan ,ketika itulah peminat seringkali dikecewakan. Anyway, semoga kami tidak dikecewakan lagi.

Final Pestabola Merdeka: Malaysia vs Myanmar : Stadium Shah Alam.

Malaysia BOLEH!

Trend blogging dikalangan masyarakat Malaysia kini berkembang pesat.Even any new update akan diletakkan di blog masing-masing. Termasuk lah kawan aku ni Dood aka Mr Right. Marah betul dia apabila mengetahui aku tak tahu yang dia sudah membeli kereta baru. Nampak sangat lah aku dah  lama tak baca blog dia. Walaupun aku yang bermula dulu dengan blogspot ni, dan aku juga yang terlibat mmberi tunjuk ajar kepadanya  d   i awal pembabitan di dalam berblog ini. Namun kini, blog dia sudah ada ramai peminat setia. Bayaran pun sudah banyak diterima hasil iklan di NuffNang. En Sukun pula baru saja berjinak-jinak di arena blog dan menerima ramai pengunjung di blognya.  We discussed a lot of thing about blogging. Dari menjual baju untuk menarik pembaca hinggalah kepada menjual ebook.

Sempat berblog di opis aku

Mr Righ  sempat juga  memberi tip-tips kepada kami tentang cara-cara untuk meningkatkan trafik di blog kami.The best thing about him, he can describe in details that makes you feel that you are in the scene.Thanks to him and En Sukun. We share alot of tips and brainstorm a lot of idea.

Mr Right sedang memberikan tips dan petua kepada En Sukun.

Page 1 of 11