SEO Experiment with Amber Chia

 

 

Last week, I happened to buy a Harian Metro, a local Malaysian newspaper. As usual it just ordinary news untill I saw a small picture of Amber Chia on top with the title “Amber Chia pose topless in Hong Kong”. :).

Amber Chia  is an Malaysian model. She was born in Ipoh, Malaysia, but grew up in the city of Tawau, in Sabah, East Malaysia. She began her modeling career at seventeen, after being discovered in Kuala Lumpur, where she was working as an accountant. Chia gained international fame after winning the 2004 Guess Watches Timeless Beauty Contest, which was a global model search for Guess Watch’s brand ambassador worldwide. The win also meant that Chia became the first Asian model ever to win a top global professional modelling contest.

So I quickly move to the news and read the whole story. Of course there are no topless picture of her, but the author described very detail about her picture. So, are you thinking what I am thinking ? (more…)

Kamen Rider Kabuto

Image via Wikipedia

Ingat lagi tak pada Ksatria Baja Hitam…Tendangan Padu Maut….Tumbukan Padu Maut…ha ingat dah. Zaman aku kecik dulu hero nih dengan space cop gaban ada lah my favorite heroes. Aku duduk  Kem Majidee Johor masa tuh, so cerita ni biasanya petang Khamis. Aku petang kena pergi sekolah agama jauh tuh dah lah jalan kaki. Sekolah agama kat luar kem. So, asal hari khamis jerk lambat datang kelas..Kalau ustaz tanya saya duduk jauh ustaz heheh(hari lain ustaz tak tanya).Mana leh miss tengok Belalang tempur dengan Superbike dia tuh. Nama dia Ksatria Baja Hitam sebab ditranslate oleh Indonesia, tu lah pasal. Sebenarnya Kamen Rider Black, tajuk asalnya. Tapi ni cerita masa darjah dua.

Latest, punya Kamen rider Kabuto. huyoo smart oo. Tak caya korang klik tgk preview dia..Gempak Gila…

Style lawan pun smart, ala-ala Silat Cekak Hanafi, tegak jerk tapi pantas.

Hero kali ini, lebih macho and cool. .Kalau saper nak dvd dia pm aku, bg lah ongkos sket.aku pos kan , episod 1-19.

Takyah cakap banyak korang layan lah…

source from Wikipedia – ni kalau nak tahu secara mendalam

official website -bahasa jepun plak

Page 2 of 212