yop kajang 006 yop kajang 017
yop kajang 011 yop kajang 012
yop kajang 003 Image(550)

Umar imran yang paling kecik sekali. Yang sulong, agak chubby and tengah isap botol susu tu, Ahmad Basha, followed by Darwisya, pink shirt, then Fatimah Rabiah ,(agak shy2 cat) tengah mkn biskut then yang penuh dengan kuasa pemusnah with devious smile heheh Farhan  . Kenapa aku ckp mcm tuh, heheh rumah diaorg dinding2 habis penuh dgn lukisan si fayan nih,,barang mainan dia kejap jerk jahanam..yg paling best keta  ayah dia pun menjadi mangsa, even my car. Plat tecabut dia kej akan heheh.

Actually, anak-anak comel ni anak buah aku (anak abang wife aku yang sulong). Kitaorg selalu lepak rumah diorg di Sunway Semenyih. Masa mula-mula datang dulu malu-malu dgn aku. Sekarnag ni aku sering menjadi belasahan budak2 ni especailly si fayan and even si dawie..hehe dgn makcik diorg garang tu yg dgn aku berani tuh. Dengan aku diorg berani sbb aku layankan ajer hehehe

Geram tengok si umar tuh, dan pandai pusing badan dan mengesot sekarang. Basya and Darwi besekolah di tadika sri maju sunway semenyih. Asal dtg jerk mesti si basya ckap uncle lan jom pg Billion nk beli menan hehe tu yg tak thn tuhh

yop kajang 014  yop kajang 020