n 03dominic pic18636

They should be together hosting but because of this dress, Linda refuse.

Well, kontroversi yang melanda akhirnya terjawab. Mengapa Linda Onn tidak hadir pada majlis Anugerah Emmy Awards. Mengikut katanya dia dan kakaknya Intan telah prepare baju selama 2 minggu sebelum majlis tersebut bersama pereka fesyen dari Indonesia, Jovian Mandagie.

Baju yang direka oleh Razwan Razwil tu ketat and tak muat dengan dia, maybe alasan dialah kan. Pada aku kalau dah nama pompuan tuh, heheh mestialh cerewet kan, orang dah preparare 2 minggu, tetiba tak bagi plak. Starmovies suh pakai yang baru punya designdibuat dalam masa 2 hari, saper nak pakai.

Moral of the story: Alah takder apa pun tak jadik host tuh, bukan pelakon Hollywood tu kenal pun…heheh