Image via Wikipedia

Ingat lagi tak pada Ksatria Baja Hitam…Tendangan Padu Maut….Tumbukan Padu Maut…ha ingat dah. Zaman aku kecik dulu hero nih dengan space cop gaban ada lah my favorite heroes. Aku duduk  Kem Majidee Johor masa tuh, so cerita ni biasanya petang Khamis. Aku petang kena pergi sekolah agama jauh tuh dah lah jalan kaki. Sekolah agama kat luar kem. So, asal hari khamis jerk lambat datang kelas..Kalau ustaz tanya saya duduk jauh ustaz heheh(hari lain ustaz tak tanya).Mana leh miss tengok Belalang tempur dengan Superbike dia tuh. Nama dia Ksatria Baja Hitam sebab ditranslate oleh Indonesia, tu lah pasal. Sebenarnya Kamen Rider Black, tajuk asalnya. Tapi ni cerita masa darjah dua.

Latest, punya Kamen rider Kabuto. huyoo smart oo. Tak caya korang klik tgk preview dia..Gempak Gila…

Style lawan pun smart, ala-ala Silat Cekak Hanafi, tegak jerk tapi pantas.

Hero kali ini, lebih macho and cool. .Kalau saper nak dvd dia pm aku, bg lah ongkos sket.aku pos kan , episod 1-19.

Takyah cakap banyak korang layan lah…

source from Wikipedia – ni kalau nak tahu secara mendalam

official website -bahasa jepun plak