Malam tadi adik aku tetiba miscall.  Aku terpaksa call baliklah pastu.  Dia cakap kereta kancil dia kena saman. Aku fikir apa masalahnya, ingatkan dia nak pinjam duit. Tup2 cerita balik rupa-rupanya aku yang kena saman bawak keta dia. Aduhhhh tak pasal-pasal.

I drived his car during my wedding on the way to Lenggong, kena saman kat Kuala Kangsar. Nak tergelak pun ada . Mana taknya, masa bawk wira tak ada plak kena. Ni naik keta dia sekali tu jerk buleh kena.

mmmm nasib2.

To those of you yg nak cek saman anda

Type : Polis saman *your car plat number* semua

send to 32728